Termes i condicions de les vendes:

  • Forma de pagament totalment segura:

Us oferim un sistema de pagament totalment segur a través de “La Caixa”. Totes les comandes fetes a la nostra botiga online, es faran mitjançant targeta de crèdit o dèbit. Les dades de la vostra targeta no les rebem nosaltres sinó “La Caixa”.

  • Canvis i devolucions

Si a l’hora de rebre la comanda, us adoneu que ens hem confòs en algun dels  productes, o bé que algun producte ha arribat en males condicions, us podeu posar en contacte amb nosaltres per a retornar-nos el producte. Tintaxina assumirà el cost de la devolució mitjançant Correus, o bé podeu retornar presencialment el producte a la nostra botiga de la plaça Marquès de Camps de Girona.
Si en canvi, desitjeu canviar el producte per algun altre motiu, les despeses del transport de la devolució, no les assumirà Tintaxina. Tot i això, us podeu posar en contacte amb Tintaxina i intentarem que pogueu canviar-lo amb la màxima comoditat. En els dos casos, tindreu un termini de 7 dies naturals, des del dia que rebeu el paquet, per comunicar-nos que voleu realitzar el canvi.
Per poder retornar els productes, cal que conserveu el tiquet de la compra, que s’entregarà juntament amb els articles, i cal que estiguin precintats.

  • Tots els preus mostrats a la pàgina web tenen l’IVA inclòs.