Forma, termini i despeses d’entrega:


Teniu tres opcions per rebre la vostra compra. Podeu recollir la vostra comanda a l’oficina de correus més propera, o que Correus us la porti a casa, o bé, també podeu venir a buscar la vostra comanda a la nostra botiga, i així us estalvieu els ports. Les opcions de Correus tenen el cost següent:

- Opció Oficina: Paquet postal 48/72 Oficina: per la província de Girona 2,60 euros (6.50 euros per a Canàries), per altres províncies de Catalunya 2.75 euros, península 3 euros.
Rebreu una notificació de Correus per anar a recollir el paquet a la vostra oficina de Correus més propera. Avisos d’entrega i disponibilitat a l’oficina de correus més propera durant 15 dies.

- Opció Domicili: Paquet Postal 48/72: per la província de Girona 4,55 euros (10.70 euros per a Canàries), per altres províncies de Catalunya 4,74 euros, península 5 euros.


Rebreu el paquet directament a casa vostra, o a l'adreça que hagueu indicat. El servei de correus intentarà trobar-vos fins a dues vegades. Si no hi sou, us avisarem per sms o correu electrònic i us deixaran el paquet a la vostra oficina de correus més propera durant 15 dies.

Si trieu una d’aquestes dues ocpions, heu de tenir en compte que:

  • rebreu el vostre paquet entre 48 i 72 hores des de que entreguem el vostre paquet a Correus. Us ho notificarem per email amb un número de seguiment.
  • les despeses d’enviament esmentades són per l’estat espanyol.
  • us avisarem si hi ha qualsevol incidència o enraderiment.
  • els enviament a Canàries, Ceuta i Melilla estan exempts de l’Impost de Valor Afegit (IVA). El preu per els enviament a Canàries no inclou l’impost i/o taxa que les autoritats canàries puguin girar al moment de fer l’entrega del paquet, i que l’haurà d’abonar el client al moment de recollir-lo (preu estimat 12€).


Per compres superiors a 60€ transport gratuït.